Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Op de Bies, Rector Durystraat 2 te Landgraaf

Woning

Algemene omschrijving Vrijstaande woning gelegen in de wijk Lauradorp. De woning beschikt over een eigen tuin en berging voor fietsen e.d.
Soort woning Groepswoning
Indeling Deze woning beschikt op de begane grond over een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Tevens zijn op de verdieping 3 slaapkamers en een aangepaste badkamer voor rolstoelgebruikers. Op de eerste etage bevinden zich de overige slaapkamers en een badkamer en apart toilet.De woning heeft een besloten tuin met de mogelijkheid om deze te sluiten.
Werkstichting Op de Bies
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Licht verstandelijk
Leeftijd Alle leeftijden
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving Woning geschikt voor kinderen en jongvolwassen met een lichte en/of matige verstandelijke en/of een meervoudige beperking. De begeleiding is gericht op zelfstandigheid, waarbij tevens aandacht is voor het begeleiden van gedrag.

Ondersteuning

De begeleiding is gericht op het aanleren van zelfstandigheid en sociale vaardigheden, zowel op individuele basis als groepsgewijs. Begeleiding is 24 uur aanwezig, 's Nachts wordt gebruik gemaakt van een akoestisch systeem.

Contact

Uw contactpersonen
Peggy van de Graaf
06 - 22 78 55 03
pgraaf@koraal.nl

Karin Willems
045 - 533 99 13
06 - 22 91 03 37
KWillems@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Op de Bies, Rector Durystraat 2 te Landgraaf

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.