Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Koraal: samen op eigen kracht!

Wie je ook bent en wat je ook kunt… wij vinden dat iedereen regisseur is van zijn eigen leven en waar mogelijk actief moet kunnen meedoen in de samenleving.

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel zorg als onderwijs en arbeid. Dit integrale aanbod is uniek. Het stelt ons in staat om cliënten en leerlingen altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen locaties en scholen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners.

Koraal heeft veel kennis en expertise in huis als het gaat om complexe zorg- en ondersteuningsvragen. Deze expertise hebben we gebundeld in ons Expertise Centrum, waardoor deze voor iedereen toegankelijk wordt: binnen Koraal én daarbuiten. Ook dat verstaan wij onder samenwerken: we delen onze kennis, zodat cliënten en leerlingen waar ook in Nederland er beter van worden.

Meer informatie
 
Website Koraal

Andere locaties van Koraal
 Website St. Anna
 Website Maasveld
 Website Op de Bies
 Website Maashorst
 Website De Hondsberg
 Website Sterk in Werk
 Website De La Salle
 Website Gastenhof
 Website Het Driespan
 Website Saltho Onderwijs