Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Krokusbeemd 10 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Deze moderne, lichte woning is in 2013 opgeleverd en bevindt zich op de hoofdlocatie van Maasveld.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning bestaat uit drie verdiepingen. Twee woongroepen zijn op de begane grond en hebben ieder een ruime woonkamer, 8 slaapkamers en 2 ruime, aangepaste badkamers. Via de openslaande deuren komt men in de tuin. De groepen op de 1ste en 2de etage hebben een soortgelijke indeling met een riant dakterras.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 12 tot 18 jaar, 18 tot 24 jaar, 24 tot 55 jaar, 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving De doelgroep is cliënten met een meervoudige (complexe) handicap. Per groep wordt onderscheid gemaakt tussen cliënten met matig, licht of ernstige verstandelijke beperking.

Passende indicatie: ZZP 5, 8.

Ondersteuning

In deze woning wordt ondersteuning gegeven aan cliënten met een meervoudige complexe handicap. Hun fysieke handicap vraagt gespecialiseerde zorg en/of hulpmiddelen. Wanneer de cliënt ook intensieve begeleiding vraagt als gevolg van een ernstig verstandelijke beperking, kan hij/zij rekenen op begripvolle begeleiding op het niveau van de cliënt.

De bewoners met een licht verstandelijke beperking worden begeleid om hun vaardigheden te behouden en indien mogelijk uit te breiden. Zij krijgen hierbij professionele begeleiding van de ergo- en fysiotherapeuten.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Krokusbeemd 10 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.