Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Krokusbeemd 18 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Dit gebouw op de hoofdlocatie van twee verdiepingen, met op de begane grond twee woongroepen en op de verdieping één woongroep.
Soort woning Groepswoning
Indeling Iedere groep heeft een ruime, lichte woonkamer, aangrenzende keuken en vanuit de kamer zijn er twee gangen met ieder vier ruime slaapkamers. Iedere gang beschikt over aangepaste badkamer. De woongroepen beneden hebben een omheinde tuin. De woongroep boven heeft een riant dakterras.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 18 tot 24 jaar, 24 tot 55 jaar, 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving Woongroep voor cliënten met matig verstandelijke beperking met zeer uiteenlopende zorgvraag, zowel ten aanzien van de verzorging als aansturing van gedrag.
Passende indicatie: ZZP 6-8.

Ondersteuning

De cliënten worden begeleid aan de hand van zowel individuele programma's als groepsactiviteiten, afgestemd op hun autisme of autistiform gedrag. Dit biedt de cliënten in een huiselijke atmosfeer een gevoel van begrepen worden en veiligheid. Met deze specifieke zorgvraag van de cliënt in gedachte, is de woning overzichtelijk ingericht en straalt de woning rust uit. Wat betreft de verzorging wordt de cliënt gestimuleerd zoveel mogelijk zelf te doen. Indien nodig wordt de zorg volledig overgenomen.

Alle cliënten hebben dagbesteding op het terrein van Maasveld, en nemen veelal deel aan de clubjes en activiteiten die in de vrije tijd geboden worden.

In deze woning wordt 24-uurs begeleiding geboden, waarbij het toezicht 's nachts door middel van een akoestisch systeem geregeld wordt.

Contact

Uw contactpersonen
Ank Loozen
06 - 53 34 62 78
aloozen@koraal.nl

Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Krokusbeemd 18 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.