Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Maasvelderweg 30A te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Volledig rolstoeltoegankelijke, gelijkvloerse woning gelegen aan de straat, aan de rand van de hoofdlocatie. De woning heeft een ruime, zonnige tuin.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning bestaat uit een woonkamer met aangrenzende keuken. De zes slaapkamers en twee badkamers liggen verdeeld over twee gangen. De woning is uitgerust met plafondtilliftsysteem tussen de slaapkamers en badkamers. Eén badkamer is voorzien van hoog/laag bad met douchebrancard.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 18 tot 24 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving Cliënten met een licht tot matig verstandelijk beperking. Sommige cliënten zijn rolstolafhankelijk.

Ondersteuning

De cliënten in deze woning zijn gemotiveerd om een zo groot mogelijke zelfstandigheid te bereiken en te behouden. Zij kunnen ondersteuning krijgen op de gebieden waar hun handicap hen hierin beperkt. Zij doen graag mee met de huiselijke groepsactiviteiten, wat varieert van taken zoals tafeldekken tot bijdragen aan saamhorigheid en gezelligheid. Daarnaast kiezen de cliënten er ook voor een deel van hun vrije tijd zelf in te vullen. De mate waarin ADL wordt ondersteund of overgenomen hangt af van de mogelijkheden van de cliënt.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Maasvelderweg 30A te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.