Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Kerkstraat 16 te Eijsden

Woning

Algemene omschrijving Knus historisch woonhuis van drie verdiepingen, met patiotuin.
Soort woning Groepswoning
Indeling Het pand heeft op de benedenverdieping een gezellige woonkamer met aangrenzende keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u via openslaande deuren de patiotuin. Op de twee verdiepingen bevinden zich behalve de vijf ruime slaapkamers en twee badkamers ook een tweede huiskamer en een trainingskeuken.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Nee
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Licht verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving De cliënten in deze woning hebben een licht verstandelijke beperking en krijgen in groepsverband ondersteuning om zo zelfstandig mogelijk te wonen.
Passende indicatie: ZZP 3-6.

Ondersteuning

De begeleiding is gericht op behoud van aangeleerde zelfstandigheid en zo mogelijk uitbreiding daarvan. De cliënten hebben allen dagbesteding in de vorm van school of werk. Zij zijn in staat om 's ochtends zelfstandig op te staan, zichzelf te verzorgen en naar hun werk/school te gaan.

De verantwoordelijkheid voor de huishoudelijke taken wordt gedeeld en de cliënten worden geleerd om met het budget om te gaan, boodschappen te doen en de maaltijden te verzorgen. Begeleiding is slechts beperkte uren aanwezig en zo nodig op afroep.
 

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Kerkstraat 16 te Eijsden

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.