Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Ganzerikweerd 12 & 14 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Deze twee aaneengeschakelde woningen zijn gelegen in de gezellige woonwijk Heugem op 1,5 kilometer afstand van de hoofdlocatie. Elke woongroep heeft een eigen entree en indeling van het huis. De tuin wordt gedeeld.
Soort woning Groepswoning
Indeling Beide groepen hebben een gezellige woonkamer met open keuken en op de eerste etage drie slaapkamers en een gezamenlijke badkamer. De woning op nr. 12 heeft daarnaast ook twee slaapkamers en een ruime badkamer beneden, waardoor deze woning rolstoeltoegankelijk is. Beide groepen staan middels een verbindingsdeur met elkaar in verbinding.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Nee
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar, 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving Begeleiding is gericht op het handhaven van verworven vaardigheden en zo groot mogelijke zelfstandigheid in beschermde omgeving.

Passende incicatie: ZZP 3, 4.

Ondersteuning

De bewoners van deze woning genieten van de huiselijkheid die het wonen op de groep biedt. Zij krijgen tegelijkertijd de mogelijkheid actief deel te nemen aan het voeren van een huishouding en behouden daardoor hun verworven vaardigheden. Alhoewel 24-uursbegeleiding geboden wordt en de nodige veiligheid biedt, is deze niet altijd direct aanwezig. De cliënt moet in staat zijn een zorgvraag uit te kunnen stellen.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Ganzerikweerd 12 & 14 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.