Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

St. Anna, Schoolhof 2 en 4 te Heel

Woning

Algemene omschrijving Twee geschakelde woningen op het terrein van St. Anna in Heel. De woningen hebben een omheinde tuin en berging.
Soort woning Groepswoning
Indeling Iedere woning heeft een sfeervolle woonkamer met een open keuken.
Op de eerste etage zijn 3 appartementen met een eigen keuken en badkamer. Op de benedenverdieping is eveneens een appartement en zijn er 4 slaapkamers. De woning beschikt tevens over een speciale comfortroom, waar men desgewenst afzijdig van de groep, kan ontspannen of tot rust komen.
Werkstichting St. Anna
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Licht verstandelijk
Leeftijd 18 tot 24 jaar, 24 tot 55 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving Op Schoolhof 2-4 wonen mensen van 20 jaar en ouder, met een licht tot matig verstandelijk beperkt niveau. Naast de verstandelijke beperking in combinatie met een laag sociaal emotioneel functioneren spelen er ook bijkomende problematieken een rol, bijvoorbeeld hechtingsproblematiek, trauma en middelengebruik.

Ondersteuning

De begeleiding is gericht op het bieden van een veilige, voorspelbare en sfeervolle leefomgeving gericht op het doorstromen naar meer zelfstandig wonen. De veiligheid wordt mede gewaarborgd door middel van een alarm/zorgsysteem. Toezicht en begeleiding ‘s nachts wordt gewaarborgd door nachtdienst en een bewakingssysteem. Er wordt gestreefd naar dagbesteding voor alle bewoners. Er is overdag altijd begeleiding aanwezig in de vorm van een unitdienst.

Contact

Uw contactpersonen
Yvonne Curfs
0475 - 57 97 00
06 - 53 12 86 34
ycurfs@koraal.nl

Kira Giesen
0475 - 57 97 00
06 - 20 35 22 66
kgiesen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

St. Anna, Schoolhof 2 en 4 te Heel

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.