Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

St. Anna, Polderhof 4, 6, 7 en 9 te Heel

Woning

Algemene omschrijving Geschakelde woningen op de hoofdlocatie van St. Anna, een wijk in Heel. De woningen hebben een eigen afgesloten tuin en berging.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woningen hebben een sfeervolle woonkamer met keuken, 2 badkamers en een zolder. Elke woning heeft 6 bewonerskamers waarvan een aantal met een eigen douche en toilet. In de woning is een speciale time-out ruimte aanwezig.
Werkstichting St. Anna
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Ernstig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving Op de woningen wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met aanverwante hechtingsstoornis, autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Ondersteuning

Begeleiding binnen Polderhof 4, 6, 7 en 9 is gericht op het bieden van een veilige, voorspelbare, duidelijke en sfeervolle woonomgeving aangepast op behoefte en mogelijkheden van de individuele bewoners. Tevens is de begeleiding gericht op behoud van ADL-activiteiten en sociale vaardigheden. Gedragsregulering is een belangrijk aspect in de omgang met deze bewoners. De veiligheid wordt mede gewaarborgd door middel van een alarm/zorgsysteem. Toezicht en begeleiding 's nachts wordt gewaarborgd door nachtdienst en een nachtbewakingssysteem.

Contact

Uw contactpersonen
Hilde Smeets
0475 - 57 97 00
06 - 20 35 22 66
hsmeets02@koraal.nl

Yvonne Curfs
0475 - 57 97 00
06 - 53 12 86 34
ycurfs@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

St. Anna, Polderhof 4, 6, 7 en 9 te Heel

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.