Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

St. Anna, Kastanjelaan 3 te Heel

Woning

Algemene omschrijving Kastanjelaan 3 is onderdeel van een paviljoen waarin 6 woongroepen aan elkaar zijn verbonden. Buiten de woongroepen is er de beschikking over een zwembad, ruimte voor fysiotherapie, snoezelruimte en verschillende dagbestedingsruimten. Het paviljoen ligt op het terrein van de hoofdlocatie van St. Anna in Heel.
Soort woning Groepswoning
Indeling Kastanjelaan 3 is een ruime woongroep die volledig rolstoeldoorgankelijk is. De woning bestaat uit een grote gezamenlijke woonkamer, 13 slaapkamers (voor elke cliënt een eigen slaapkamer) welke voorzien zijn van een akoestisch systeem en aparte til units op elke slaapkamer. Tillift is over de hele woning aanwezig, in de woonkamer en badkamer hangt een rail die in verbinding staat met elkaar. De woning heeft een eigen tuin en overdekt terras.
Werkstichting St. Anna
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Ernstig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar, 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving Kastanjelaan 3 is een groep waar alle bewoners volledig zorgafhankelijk zijn. Deze woongroep specialiseert zich in ouder wordende cliënten eventueel met nevenproblematiek zoals het syndroom van Down of dementie. De cliënten die er wonen zijn zowel rolstoelbehoevend als ambulant.

Ondersteuning

Kastanjelaan 3 is een groep waar alle cliënten volledig zorgafhankelijk zijn. Er wordt dag en nacht professionele intensieve zorg geboden. Bij de zorg en ondersteuning staat de cliënt en zijn/haar vertegenwoordigers (familie, verwanten) centraal en wordt gehandeld in overeenstemming met en in optimale samenwerking tussen alle betrokkenen. 

Contact

Uw contactpersonen
Yvonne Curfs
0475 - 57 97 00
06 - 53 12 86 34
ycurfs@koraal.nl

Kira Giesen
0475 - 57 97 00
06 - 20 35 22 66
kgiesen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

St. Anna, Kastanjelaan 3 te Heel

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.