Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Op de Bies, Hereweg 151b te Landgraaf

Woning

Algemene omschrijving Geschakelde groepswoning, gelegen op de hoofdlocatie van Op de Bies in Landgraaf. De hoofdlocatie van Op de Bies gelegen aan de Hereweg ligt op loopafstand van het winkelcentrum Op de Kamp. Het terrein zelf biedt mogelijkheden voor een wandeling of het bezoeken van de kinderboerderij. Tevens bevinden zich op het terrein de voorzieningen fysiotherapie, bewegingstherapie en dagbesteding.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning is geheel gelijkvloers. In de woning beschikt iedere bewoner over een eigen slaapkamer voorzien van radio en TV-aansluiting.
Werkstichting Op de Bies
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Ernstig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving Woning geschikt voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking en/of een zeer ernstige verstandelijke beperking.

Ondersteuning

De begeleiding is 24 uur aanwezig, ’s Nachts worden de slaapkamers ingeluisterd met een akoestisch systeem. De begeleiding is vooral gericht op het in stand houden van vaardigheden en daar waar mogelijk uitbreiden, dit gebeurt met behulp van individuele en groepsprogramma’s. De begeleiding kan ook gericht zijn op het proces van ouder worden. De begeleiding geschoold in de lichamelijke verzorging en zo nodig in het leveren van verpleegkundige zorg als ook het toedienen van voeding door middel van sonde of Mickey button.

Contact

Uw contactpersonen
Peggy van de Graaf
06 - 22 78 55 03
pgraaf@koraal.nl

Karin Willems
045 - 533 99 13
06 - 22 91 03 37
KWillems@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Op de Bies, Hereweg 151b te Landgraaf

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.