Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Op de Bies, Hereweg 147b te Landgraaf

Woning

Algemene omschrijving Geschakelde groepswoning, gelegen op de hoofdlocatie van Op de Bies in Landgraaf. De hoofdlocatie van Op de Bies gelegen aan de Hereweg ligt op loopafstand van het winkelcentrum Op de Kamp. Het terrein zelf biedt mogelijkheden voor een wandeling of het bezoeken van de kinderboerderij . Tevens bevinden zich op het terrein de voorzieningen fysiotherapie, bewegingstherapie en dagbesteding.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning is geheel gelijkvloers. In de woning beschikt iedere bewoner over een eigen slaapkamer voorzien van radio en TV aansluiting.
Werkstichting Op de Bies
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Ernstig verstandelijk
Leeftijd Alle leeftijden
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving De begeleiding is 24 uur aanwezig. 's Nachts wordt gebruik gemaakt van het akoestisch systeem. De begeleiding is vooral gericht op het behoud van de aangeleerde vaardigheden en mogelijk het uitbreiden hiervan. Begeleiding is geschoold in het bieden van verpleegkundige zorg.

Ondersteuning

De begeleiding is 24 uur aanwezig. In de nacht wordt er gebruik gemaakt van een akoestisch systeem dat de slaapkamers inluisterd.

De begeleiding is er vooral op gericht om de bestaande vaardigheden te behouden en zo mogelijk nieuwe aan te leren. Dit gebeurt zowel individueel als in groepsverband.

Ook is de begeleiding geschoold in het bieden van lichamelijke verzorging en daar waar nodig het verlenen van verpleegkundige zorg.

Contact

Uw contactpersonen
Peggy van de Graaf
06 - 22 78 55 03
pgraaf@koraal.nl

Karin Willems
045 - 533 99 13
06 - 22 91 03 37
KWillems@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Op de Bies, Hereweg 147b te Landgraaf

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.