Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Op de Bies, Hereweg 147a te Landgraaf

Woning

Algemene omschrijving Geschakelde groepswoning, gelegen op de hoofdlocatie van Op de Bies in Landgraaf. De hoofdlocatie van Op de Bies gelegen aan de Hereweg ligt op loopafstand van het winkelcentrum Op de Kamp. Het terrein zelf biedt mogelijkheden voor een wandeling of het bezoeken van de kinderboerderij. Tevens bevinden zich op het terrein de voorzieningen fysiotherapie, bewegingstherapie en dagbesteding.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning is geheel gelijkvloers. In de woning beschikt iedere bewoner over een eigen slaapkamer voorzien van radio en TV aansluiting.
Werkstichting Op de Bies
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Ernstig verstandelijk
Leeftijd Alle leeftijden
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners Niet van toepassing
Omschrijving Woning voor volwassen clienten met ernstig meervoudige beperking (EMB), volwassenen, enige mate van structuurbehoefte en/of gedrag aanwezig

Ondersteuning

De begeleiding is 24 uur aanwezig. 's Nachts wordt gebruik gemaakt van het akoestisch systeem. De begeleiding is vooral gericht op het behoud van de aangeleerde  vaardigheden en mogelijk het uitbreiden hiervan.Begeleiding is geschoold in het zonodig bieden van verpleegkundige zorg. De Begeleiding wordt zowel individueel als groepsgericht aangeboden.

Contact

Uw contactpersonen
Peggy van de Graaf
06 - 22 78 55 03
pgraaf@koraal.nl

Karin Willems
045 - 533 99 13
06 - 22 91 03 37
KWillems@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Op de Bies, Hereweg 147a te Landgraaf

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.