Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Maasvelderweg 34A te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Volledig rolstoeltoegankelijke, gelijkvloerse woning gelegen aan de straat, op de rand van de hoofdlocatie. Woning heeft een ruime, zonnige patiotuin.
Soort woning Niet van toepassing
Indeling De woning bestaat uit een woonkamer met aangrenzende keuken. Aan beide zijden van de woonkamer is een gang waaraan drie slaapkamers en een aangepaste badkamer liggen.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving In deze woning wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking, die ervan houden het samen gezellig te maken. De cliënten nemen, met ondersteuning van de begeleiding, initiatief hierin.
Passende indicatie 4, 5, 8.

Ondersteuning

In deze groep worden de cliënten uitgedaagd om hun vaardigheden te behouden of verder te ontwikkelen. Daarbij wordt de methodiek Invra gebruikt. De cliënten zijn actief betrokken bij huishoudelijke besluiten en nemen graag deel aan sociale clubs die op Maasveld worden aangeboden. Alle cliënten hebben ondersteuning nodig bij de persoonlijke verzorging.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Maasvelderweg 34A te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.