Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Krokusbeemd 14 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Deze moderne, lichte woning is in 2013 opgeleverd en bevindt zich op de hoofdlocatie van Maasveld.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning bestaat uit twee verdiepingen. Twee woongroepen zijn op de begane grond hebben ieder een ruime woonkamer, acht slaapkamers en twee ruime aangepaste badkamers. Via de openslaande deuren komt men in de tuin. De groep op de etage heeft een soortgelijke indeling maar dan met een riant dakterras.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar, 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving In deze woning bevinden zich drie woongroepen: een groep senioren met licht-matig verstandelijke beperking, een groep cliënten met een licht-ernstige verstandelijke beperking, en op de bovenverdieping cliënten met een ernstig meervoudige beperking, die baat vinden bij structuur.

Passende indicatie: 4-8.

Ondersteuning

De seniorengroep op de benedenverdieping wordt gekenmerkt door een huiselijke sfeer en rustig tempo, waarbij de cliënt alle persoonlijke verzorging kan krijgen die passend is bij de beperking en leeftijd.

Op de buurgroep wonen cliënten die graag deel zijn van de groep en genieten van de gezelligheid die het met zich mee brengt, maar tegelijkertijd baat vinden bij een individueel programma. Dit programma biedt voorspelbaarheid en daardoor duidelijkheid. De persoonlijke verzorging wordt in grote mate overgenomen.

Op de etage wonen cliënten met een ernstig meervoudige beperking, die structuur, rust en intensieve verzorging vragen. Dit wordt geboden in een rustige, warme omgeving.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Krokusbeemd 14 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.