Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Krokusbeemd 12 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Deze moderne, lichte woning is in 2013 opgeleverd en bevindt zich op de hoofdlocatie van Maasveld.
Soort woning Groepswoning
Indeling De woning bestaat uit twee verdiepingen. Twee woongroepen zijn op de begane grond hebben ieder een ruime woonkamer, acht slaapkamers en twee ruime aangepaste badkamers. Via de openslaande deuren komt men in de tuin. De groep op de eerste etage heeft een soortgelijke indeling maar dan met een riant dakterras.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving Op dit adres wonen oudere cliënten met licht tot matig verstandelijke beperking.

Passende indicatie: 4, 5, 6, 8.

Ondersteuning

Deze woning is geschikt voor oudere cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking. Met de ouderdom neemt de kans op dementie en lichamelijke klachten toe. Daardoor vragen zij specifieke ondersteuning gericht op de ouderenzorg. Deze zorg wordt hier geboden en de aangebrachte voorzieningen zijn van groot hulp bij de verzorging.

Sommige cliënten hebben nog iedere dag een volle agenda door hun activiteiten bij de dagbesteding, de ouderensoos of het huiskamerproject. Voor anderen mag het tempo wat langzamer en zij genieten vooral van het rustige dagritme op de woongroep.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Krokusbeemd 12 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.