Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Holdaal 23 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Twee groepen die samen een 2-onder-1-kap woning delen met tuin. Elke woongroep heeft een eigen entree.
Soort woning Groepswoning
Indeling Beide groepen hebben een gezellige woonkamer met open keuken, en twee slaapkamers beneden. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en een gezamenlijke badkamer. Beide groepen staan middels een verbindingsdeur met elkaar in verbinding.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Nee
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 12 tot 18 jaar, 18 tot 24 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 5 tot 8
Omschrijving Woning voor cliënten met matig tot licht verstandelijke handicap, die baat vinden bij de prikkelrijke, huiselijke sfeer en actief deel nemen aan de huishoudelijke taken.

Passende indicatie: ZZP 4, 6.

Ondersteuning

In deze woning wordt 24-uursbegeleiding geboden waarbij 's nachts de slaapdienst aanwezig is. Begeleiding is gericht op het ontwikkelen en behouden van vaardigheden, om een zo groot mogelijke zelfstandigheid in beschermde omgeving te bereiken. Alle cliënten hebben dagbesteding op de hoofdlocatie of elders waar zij zelfstandig naar toe reizen. Een enkele is cliënt is schoolgaand.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Holdaal 23 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.