Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Franklinstraat te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving Beneden verdieping van een modern, overzichtelijk pand, waar 10/12 clienten kunnen wonen, verdeeld over twee groepen. Het gebouw is in U-vorm gebouwd, de slaapkamers bevinden zich in de twee vleugels. De groepsruimte is in het verbindende stuk.
Soort woning Groepswoning
Indeling De slaapkamers liggen aan een brede gang, sommigen hebben openslaande deuren naar de patiotuin. Op de kamer is een wastafel, verder wordt de volledig aangepast badkamer gedeeld. Elke groep heeft een ruime overzichtelijke zitkamer en leefkeuken.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Ja
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 18 tot 24 jaar, 24 tot 55 jaar, 55 plus
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving Woning geschikt voor mensen met matig-ernstige verstandelijk beperking, die genieten van huiselijke sfeer met duidelijk, vast dagprogramma.

Passende Indicatie ZZP 5, 6.

Ondersteuning

In deze woning wordt 24-uursbegeleiding geboden waarbij 's nachts een slaapdienst aanwezig is. De meeste cliënten vinden baat bij een duidelijke gestructureerd dagprogramma en zijn daarvoor afhankelijk van de begeleiding. Er wordt steeds naar balans gezocht tussen huiselijkheid en reguleren van prikkels. De mate van verzorging varieert van volledige overname tot ondersteuning op bepaalde gebieden.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Franklinstraat te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.