Zoeken in woonaanbod

Uitgebreid zoeken Wis all zoekopties

Maasveld, Balsemienbeemd 59 te Maastricht

Woning

Algemene omschrijving De woning heeft het karakter van een socio-woning met de voordeur aan de doorlopende straat en de achtertuin grenst aan de centrumlocatie. De cliënten wonen verdeeld over drie verdiepingen.
Soort woning Groepswoning
Indeling Deze woning heeft een ruime huiskamer, aangrenzende open keuken, tien slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, drie badkamers, ruime tuin en tuinberging. De benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk.
Werkstichting Maasveld
Status In gebruik
Rolstoeltoegankelijk Nee
Tuin Ja

Doelgroep

Soort beperking Matig verstandelijk
Leeftijd 24 tot 55 jaar
Groepssamenstelling Gemengd
Aantal bewoners 8 of meer
Omschrijving Groep voor cliënten met licht tot matig verstandelijke beperking die actief deelnemen aan het huishouden en hun dagbesteding op het terrein hebben. De meeste cliënten hebben ook vrijetijdsbesteding op het terrein of erbuiten wat hun zelfstandigheid stimuleert.

Passende indicatie: ZZP 4-8.

Ondersteuning

De cliënten krijgen ondersteuning bij de persoonlijke verzorging en de begeleiding is gericht op het stimuleren of behouden van verworven vaardigheden. Begeleiding hoeft niet steeds aanwezig te zijn, maar is wel beschikbaar. Iedereen is ingedeeld voor corveebeurten, zoals tafeldekken of het inruimen van de vaatwasser. Indien mogelijk worden de cliënten betrokken bij het koken van de warme maaltijd. De meeste cliënten hebben dagbesteding op de hoofdlocatie, waar zij zelfstandig naar toe gaan.

Contact

Uw contactpersoon
Esther Rhoen
06 - 20 35 24 02
erhoen@koraal.nl

Terug naar overzicht
Neem contact met mij op over deze woning!

Neem contact met mij op!

U heeft aangegeven dat u de volgende woning interessant vindt:

Maasveld, Balsemienbeemd 59 te Maastricht

De zorgmakelaars van Koraal Groep beantwoorden graag al uw vragen over onze woningen. Wanneer u uw contactgegevens invoert in de onderstaande velden en aangeeft wat uw vraag is, neemt één van onze zorgmakelaars zo snel mogelijk contact met u op.